Select Page

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas! Če imate dodatna vprašanja ali pa bi radi izvedeli več o naših storitvah, cenah in načinih plačila, vam z veseljem pomagamo. Kontaktirajte nas že danes.

Email

Info@hal.si

Telefon

+386 590 91780

Naslov

Kotnikova ulica 35, 1000 Ljubljana

8 + 15 =

Na področju spletnih predstavitev imamo dolgoletne izkušnje in smo odličen dober sogovornik tako največjim in najzahtevnejšim, kot tudi vsem drugim, ki iščete ali izboljšujete svoj prostor pod virtualnim soncem.

Poskrbimo za dele vaše spletne strani, kjer menite, da ste v zaostanku ali na slabšem od konkurence, še raje pa imamo celostni pristop, kjer premislimo in poskrbimo za vse vidike vaše spletne predstavitve. Kadar so elementi enotno pripravljeni, usklajeni in optimizirani so tudi rezultati najboljši.

 

 

Analiziramo, svetujemo, načrtujemo in izvedemo.  Vse ali le del, ki ga potrebujete. Naš proces dela je osredotočen na uskladitev vseh vključenih elementov dobre spletne strani glede na dejavnost, potrebe, želje in zmožnosti  posameznega naročnika, hkrati pa razmišljamo kot njegov uporabnik  in skušamo vsebine predstaviti na način, kot jih le ta pričakuje. Če potrebujete novo podobo, nadgradnjo vsebin, optimizacijo obstoječe spletne strani ali vzpodbudo uporabnikov, da se vračajo na vašo spletno stran, morda nasvet, pokličite nas ali pa nam pišite.

VIZITKA PODJETJA

Hal interactive, informacijske rešitve, d.o.o.

Davčna številka: SI37951866
Matična številka: 5756286000

IBAN SI56 0700 0000 3278 496
(odprt pri Gorenjski banki)